PRODUCTCATALOGUS PRODUCTCATALOGUS

Nano Coating Technologie

Nano Coating Kwarts Technologie

Een permanente slijtvaste coating voor bescherming tegen microbiële aanvallen!

Wat is Nano Coating?

Een revolutionaire innovatie die onderhoud eenvoudiger, sneller, efficiënter en duurzamer maakt.
Nanodeeltjes hechten zich aan het oppervlak, zodat andere stoffen er geen grip op krijgen. Een ultradunne, glasachtige laag vormt zich, die een extreme houdbaarheid garandeert.
Het nano-effect wordt ook lotuseffect genoemd, omdat de bladeren van de lotusbloem zichzelf schoon houden en op dezelfde manier ongevoelig zijn voor vocht en vuil.
Anilo
Krasbestendigheid (boven 9H) Super hydrofobe coating Weer- en UV-bestendigheid Nano anti-graffiti Geavanceerde chemische bestendigheid Oxidatie- en corrosiebestendig Hoogglans afwerking

ADEMEN

Het product heeft het unieke kenmerk van constante "ademhaling", verandert of beïnvloedt de schaduw en de aard van het oppervlak niet en blinkt uit in fenomenale eigenschappen van het verlengen van de waterbestendigheid, waardoor absorptie en vocht worden voorkomen.

DE ZELFREINIGING

Het zelfreinigende aspect (lichte regen is voldoende), stabiele UV-duurzaamheid verbetert de duurzaamheid tegen corrosie en voortdurende afbrokkeling, is bestand tegen roet, vuil, stof, schimmel en schimmelvervuiling. Op deze manier beschermt en behoudt Nano-Stone ST-3 de nieuwe eigenschappen van het gecoate oppervlak als nieuw gedurende een lange periode van vele jaren.