Anilo BV

Al meer dan 10 jaar loopt Anilo®NL voorop in de technologie voor harsvloeren en voorziet zowel de industriële als de commerciële sector van innovatieve, geschikte oplossingen om vloeren te transformeren in volledig geoptimaliseerde activa die actief de esthetiek, veiligheid, duurzaamheid en reinheidsniveaus.

Anilo BV De juiste vloer voor de baan

Al deze vloeropties kunnen worden gecombineerd in één verantwoordelijkheidspakket van één leverancier - een service die we de Floorzone-oplossing noemen. Dit betekent dat de gehele vloeropbouw, per gebied van een bouwplaats, vanuit één leverancier, met één aanspreekpunt en onder één garantie gespecificeerd kan worden.

Anilo BV Een wereldwijd succesverhaal

Sinds de start is ANILO een werkelijk toonaangevende leverancier van hars- en stenen vloermaterialen geworden.

We zetten ons in om onze uitgebreide vloerexpertise te gebruiken om architecten, bestekschrijvers, facility managers en bouwprofessionals het advies te geven dat ze nodig hebben om het best mogelijke vloeroppervlak te creëren. Als u meer wilt weten, kunt u onze vloeren doorzoeken op voordeel, assortiment en marktsector of bel/e-mail ons vandaag nog om uw vloervragen te bespreken.