GardenDEC®-AF 1K PU

Op polyurethaan gebaseerd, transparant volledig alifatisch, uitstekende UV-bestendigheid, puur elastomeer en hydrofoob

Omschrijving

GardenDEC®-AF 1K is een één component high solids, polyurethaan vloeistof, die uithardt met de vochtigheid in de atmosfeer. GardenDEC®-AF 1K een elastische, zeer duurzame, zeer hydrofobe stof met uitstekende UV-bestendigheid.

Omdat het alifatisch is, vergeelt/verkleurt het niet bij blootstelling aan zonlicht. Het is gebaseerd op pure elastomere, hydrofobe, alifatische polyurethaanhars, wat resulteert in uitstekende mechanische, chemische, thermische, UV- en natuurlijke weerstandseigenschappen.

Kan onder regen worden aangebracht REGENEROSIEBESTENDIG Bij regen gaat de uitharding door

Laat het verpakkingsdeksel niet openstaan tijdens de applicatiefase. Het geopende product kan worden bewaard voor de volgende toepassing met behulp van de open- en sluitmethode van het verpakkingsdeksel.

Aanbevolen voor

Buitenshuis Parkeergarages Opritten Paden en voetpaden Terrassen Veranda's en balkons Openluchtrecreatiegebieden

Applicatie Procedure

Reinig het oppervlak indien mogelijk met een hogedrukreiniger. Verwijder olie-, vet- en wasverontreinigingen. Indien gebruikt voor betonafdichting, moeten cementmelk, losse deeltjes, losmiddelen, uitgeharde membranen ook worden verwijderd.

Primeren: Primeren is vereist bij toepassing op niet-poreuze ondergronden, zoals keramische/glanzende tegels. In dit geval wordt Primer-D 1K gebruikt.

Mengen: Goed roeren, handmatig of met een mixer op lage snelheid. De mengtijd is minimaal 3 minuten.

Tijdens het aanbrengen van het steentapijt;
Spuit voor een comfortabelere toepassing de korrels en uw spaan in met een mengsel van 20% autoglaswater en 80% leidingwater.

Kenmerken & Voordelen

Uitstekende weers- en UV-bestendigheid. Transparant volledig alifatisch Uitstekende thermische weerstand, het product wordt nooit zacht. Max. gebruikstemperatuur 80 °C, max. schoktemperatuur 200 °C. Weerstand tegen kou: de film blijft zelfs tot -40 °C elastisch. Uitstekende mechanische eigenschappen. Goede chemische bestendigheid.

Potlife

± 45 minuten. (20 °C).

Droogtijd aanraken

± 6 uur.(25 °C)

Beloopbaar na

24 uur

Consumptie

6% Gewicht van de droge granulaten.
De exacte verhouding is afhankelijk van het stofgehalte van de korrels.

Servicetemperatuur

-40 °C - 80 °C

QUV versnelde verweringstest

(4 uur UV, @ 60 °C (UVB-lampen) & 4 uur COND @ 50 °C) - 3000 uur verstreken

Verpakking

5 kg 20 kg