GardenDEC®-AS 1K PU

Bindmiddel op polyurethaanbasis, Alifatisch, Vochtuithardend, UV- en continu contact water bestendigheid, Uitstekende hechting

Omschrijving

GardenDEC®-AS 1K Bindmiddel is een ééncomponent polyurethaanhars die uithardt met de vochtigheid in de atmosfeer voor bestratingstoepassingen. In combinatie met toeslagmaterialen ontstaat er een sterke, duurzame, poreuze composiet die kan worden gebruikt voor parkeerplaatsen, opritten, trottoirs, terrassen en andere loopoppervlakken. Het is eenvoudig te installeren met conventionele bouwmachines en gemakkelijk te repareren.

Laat het verpakkingsdeksel niet openstaan tijdens de applicatiefase. Het geopende product kan worden bewaard voor de volgende toepassing met behulp van de open- en sluitmethode van het verpakkingsdeksel.

Aanbevolen voor

Buitenshuis Parkeergarages en garages Pleinen en parken Gebieden met veel auto verkeer Opritten Paden en voetpaden Terrassen Veranda's en balkons Openluchtrecreatiegebieden

Applicatie Procedure

Reinig het oppervlak indien mogelijk met een hogedrukreiniger. Verwijder olie-, vet- en wasverontreinigingen. Indien gebruikt voor betonafdichting, moeten cementmelk, losse deeltjes, losmiddelen, uitgeharde membranen ook worden verwijderd.

Primeren: Primeren is vereist bij toepassing op niet-poreuze ondergronden, zoals keramische/glanzende tegels. In dit geval wordt Primer-D 1K gebruikt.

Tijdens het aanbrengen van het steentapijt;
Spuit voor een comfortabele toepassing de korrels en uw spaan, met een mengsel van 20% autoglaswater en 80% leidingwater.

Kenmerken & Voordelen

Vochtuithardende UV-bestendigheid Alifatisch Max. gebruikstemperatuur (-40 °C) - (+80 °C) Uitstekende mechanische eigenschappen. Goede chemische bestendigheid.

Potlife

± 40 minutes. (20 °C).

Droogtijd aanraken

± 5 hours.(25 °C).

Beloopbaar na

24 uur

Consumptie

6% Gewicht van de droge granulaten.
De exacte verhouding is afhankelijk van het stofgehalte van de korrels.

Servicetemperatuur

(-40 °C) - (+80 °C)

Verpakking

5 kg 20 kg