IntoDEC®-MF 1K

Op basis van polyurethaan, speciaal samengesteld, uitstekende hechting, één component

Omschrijving

IntoDEC®-MF 1K Bindmiddel is een ééncomponent, op polyurethaan gebaseerde, speciaal samengestelde formule die uithardt met de vochtigheid in de atmosfeer voor toepassing van steentapijten binnenshuis.

Typische toepassingen zijn showrooms, woonruimtes, winkels, supermarkten, nachtclubs, recreatiecentra, kantoren, openbare gebouwen, scholen en universiteiten, hotels en woningen.

After curing Resistant to water contact and chemicals

Aanbevolen voor

IntoDEC®-MF 1K bindmiddel aggregaat systeem voor decoratieve binnenvloeren Showrooms Woonruimtes Winkels Supermarkten Kantoren Scholen en hogescholen

Applicatie Procedure

Reinig het oppervlak indien mogelijk met een hogedrukreiniger. Verwijder olie-, vet- en wasverontreinigingen. Indien gebruikt voor betonafdichting, moeten cementmelk, losse deeltjes, losmiddelen, uitgeharde membranen ook worden verwijderd.

Primeren: Primeren is vereist bij toepassing op niet-poreuze ondergronden, zoals keramische/glanzende tegels. In dit geval wordt Primer-D 1K gebruikt.

Mengen: Goed roeren, handmatig of met een mixer op lage snelheid. De mengtijd is minimaal 3 minuten.

Tijdens het aanbrengen van het steentapijt;
Spuit voor een comfortabelere toepassing de korrels en uw spaan in met een mengsel van 20% autoglaswater en 80% leidingwater.

Kenmerken & Voordelen

Het materiaal vertoont een zeer lage vergeling bij langdurige blootstelling aan UV. Max. gebruikstemperatuur 5 °C - 50 °C Uitstekende mechanische eigenschappen. Goede chemische bestendigheid.

Potlife

± 45 minuten. (20 °C).

Droogtijd aanraken

± 7 uur.(25 °C)

Beloopbaar na

24 uur

Consumptie

6% Gewicht van de droge granulaten.
De exacte verhouding is afhankelijk van het stofgehalte van de korrels.

Servicetemperatuur

5 °C - 50 °C

Verpakking

5 kg 20 kg